Tandartsenpraktijk Nieuwland

 
Medisch Centrum Nieuwland


Wij zijn een praktijk voor algemene tandheelkunde en een verwijspraktijk voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en gnathologie (kaakgewrichts- en kauwspierproblemen).

Vanaf juni 2020 is tandarts Theo Tsingistras ons team komen versterken op de vrijdag. Hij is gespecialiseerd op het gebied van endodontologie. Dit betekent dat hij de complexere wortelkanaalbehandelingen uitvoert.

Tandarts Adhana neemt op het moment nieuwe patiënten aan. Zij werkt op dinsdag en donderdag. Tandarts Kalisvaart en tandarts Teerhuis werken met een wachtlijst. Tandarts Vos neemt geen nieuwe patiënten aan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:15 - 12:00 en op maandag t/m donderdag van 14:00 - 16:00.
Op andere momenten kunt u een bericht inspreken, dan bellen wij u terug. Vermeld alstublieft wel duidelijk uw naam en telefoonnummer.

Voor SPOEDGEVALLEN kunt u alle andere momenten bellen met de dokterscentrale: 0900 - 1515

Uitstekende kwaliteit tandheelkunde, met oog voor de mens achter het gebit. Duidelijke communicatie voor, tijdens en na de behandeling vinden wij erg belangrijk, evenals een goede sfeer in de praktijk. Een vertrouwd gezicht. Up-to-date blijven. Vriendelijkheid. Optimale hygiëne. Zo prettig en pijnloos mogelijk behandelen. Ook allemaal net zo belangrijk.