Tandartsenpraktijk Nieuwland

Praktijk Informatie

Betalingen:

Wij hebben geen contracten met verzekeraars. Wij hebben immers een behandelrelatie met u als patiënt. Vandaar dat u na de behandeling van ons direct een nota krijgt overhandigd. Deze kunt u direct naar uw verzekeraar insturen.

Wij werken het liefst met een eenmalige of doorlopende machtiging. Hierbij wachten wij ca. 2 weken tussen het uitreiken van de nota en het afschrijven van het bedrag dat hierbij hoort. Dit geeft u de gelegenheid de nota bijtijds bij uw verzekeraar in te kunnen dienen.

Indien u een betalingsregeling wenst in verband met hoge nota’s, dan zijn wij altijd bereid om hierover met u een afspraak te maken.

Het is ons beleid om geen bedragen van boven de €400,- open te laten staan. Verdere behandelingen kunnen dan beter worden opgeschort.

Bij het niet betalen van nota’s dragen wij na 1 maand de nota over aan incassobureau Medicas. Er kan dan pas weer tot behandelen worden overgegaan indien de openstaande nota’s zijn voldaan.

Onze betalingsvoorwaarden: KLIK HIER


 
 
 
 


Parkeren:

U kunt gratis parkeren in de omgeving van Medisch Centrum Nieuwland.
Geadviseerd wordt om uw auto in de tegenoverliggende straat (Ringslang) te parkeren, of iets door te rijden en te parkeren bij de sporthal of de Boogkerk.

Op sommige tijdstippen kan het erg druk zijn (onder andere vanwege het brengen en halen van kinderen naar de naastgelegen scholen). U kunt uw auto ook kwijt in de parkeergarage onder winkelcentrum De Nieuwe Hof: eerste 2 uur gratis parkeren.


Klachten:

Wij doen ons best om iedereen te helpen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Immers, wie goed doet, die goed ontmoet.

Mochten er toch vragen, opmerkingen of zelfs klachten zijn, dan horen we dat uiteraard graag zodat we dat persoonlijk met u kunnen bespreken. Mochten we hier onverhoopt niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de KNMT klachtenservice waarbij wij zijn aangesloten. U kunt hiervoor terecht op: Ontevreden over je tandarts? Dit kun je doen | KNMT